Kammarkören Cantamus är en ensemble bestående av erfarna sångare med hemvist i Västerås med omnejd. Vi sjunger i huvudsak a capella men samverkar också med främst kammarmusiker. Vilka vi är och vad vi heter kan du läsa här, liksom hur du kommer i kontakt med oss.

KONSERTEN INSTÄLLD P G A CORONAVIRUSET

Lördag 4 april kl.16.00,
Aros Congress Center (ingång Munkg.)
Pris: 180 kr, 100 kr ungdom t o m 18 år
Lättare förtäring ingår i priset!
Förköp gärna din biljett genom att swisha: 072 157 24 54 (Jan-Erik Bengtsson)

Tillsammans med stråkkvartetten Arctica framför vi vårliga örhängen av bl a Peterson-Berger och Lundvik, musik ur Purcells Dido och Aeneas samt mycket annat.

Arctica är en stråkkvartett bestående av fyra tjejer varav tre är systrar. Kvartetten är verksam i Mälardalen och anlitas framför allt för att spela vid olika tillställningar såsom bröllop, fester och företagsevenemang.

Kvartettens medlemmar är alla högskoleutbildade inom sina respektive instrument, och under året 2005-2006 utvecklade de sitt kvartettspel på kammarmusikutbildningen vid Mälardalens Högskola i Västerås.

På repertoaren finns verk av bl.a. Schubert, Mozart, Ravel, Sjostakovitj och Piazzolla, men kvartetten har även ett stort utbud av visor, pop, rock, tango och klassiska pärlor.

Läs mer om kvartetten: www.arctica.nu